Helg og lukten av nybakte boller

Det er fredag ettermiddag og jeg har bakt boller! Familien er i fornøyd – ikke ofte dette skjer. Derfor er det ekstra kjærkomment. Jeg fant oppskriften i min favorittkokebok “Helt enkelt” av Ingrid Espelid Hovig. Ser at boken på nettsiden bokelskere.no har fått terningkast seks, og den vurderingen er jeg helt enig i 😉 Fantastisk kokebok med oppskrifter for mat for hverdagslivet. Fr. Hovig gir meg alltid “en hjelpende hånd” i matlagingen. Takk.

I og med at familien ikke er bortskjemt med bakst velger jeg alltid de gangene jeg baker å bruke smør, helmelk og lik mengde sukker som i oppskriften. Smaker best. Prøver også å være så gjerrig jeg kan med melet slik at deigen er litt klissete. Da syns jeg bollene blir luftige og gode.

Minstemann tok med boller bort til bestekompisen og vi andre spiste noen hver, og svisj så var alle 16 bollene borte. God helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.