Taushetens konsekvenser av Linda Olsson

Jeg har lest TAUSHETENS KONSEKVENSER av Linda Olsson – jeg syns dessverre dette var en gørr kjedelig bok 🙁 For noen år siden leste jeg en annen bok av Olsson, LA MEG SYNGE DEG STILE SANGER. En helt fantastisk bok. Gjennomført nydelige beskrivelser av vennskap og menneskeskjebner. Terningkast seks. Derfor hadde høye forventninger til boken Taushetens konsekvenser,  men dette ble et magaplask dessverre. Jeg syns den var utrolig langdryg og kjedelig. Den har fått bra annmeldelser, men den falt dessverre ikke i smak hos meg. Kanskje jeg prøver meg på nytt en annen gang og forhåpentligvis har jeg en annen mening om boken da.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.