Din alltid av Gøhril Gabrielsen

Én hendelse, ett øyeblikk som forandrer et helt liv. Et barn som føler seg i veien, oversett og til bry tar inngripen i en hendelse mellom foreldrene og det hele får et ureversibelt utfall.

Vi følger jenta gjennom hele livet. Først mens hun er enebarn og til tross for dette usynlig i foreldrenes liv, forelskelse og elskov. Så kommer det en lillebror inn i bildet. Han gråter og gråter og gjør hele familiedynamikken verre. Den fatale hendelsen skjer mens de er på ferie på en campingplass sør i Norge. Et par flytter inn i campinghytten ved siden av og flørting, utroskap og sjalusi begynner å ta alt fokuset. Dette eskalerer seg opp og den fatale hendelsen skjer mens mor og far krangler og jenta tar med seg gutten for å fjerne seg fra denne forferdelige familie dramaet. Gutten sklir ut av hendene hennes ute i skogen og han dør. Fra dette tidspunktet i boka følger vi skjebnene til hovedpersonen i boka, hennes søken etter kjærlighet som hun ikke klarer å ta imot samt samspillet mellom mor og datter. Forfatteren har skrevet utfallet over de neste tiårene med en spenning og nerve som inviterer meg som leser inn i  en nitrist tilværelse. Her er det ingen vinnere.

En fantastisk bok. Jeg sitter med et vondt sug i magen gjennom hele fortellingen. Jeg anbefaler den på det varmeste.

http://www.nrk.no/kultur/bok/anmeldelse-av-din-alltid-av-gohril-gabrielsen-1.12189665

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.