House of Cards – endelig er sesong 3 her!

27.feb-15 : dagen vi har ventet på. House of Cards sesong 3 slippes på Netflix og vi er klare 🙂 Netflix kontoen opprettet vi for en uke siden slik at det ikke skulle oppstå noen dataproblemer dagen serien ble sluppet. Ingen hindring – kun nytelse av råskapen i denne syke serien. Dette skal bli interessant. 13 nye episoder. 13 timer med et kynisk ektepar Underwood som går over lik for å nå sine mål. Frank er den eneste politikeren jeg vet om som ikke har noen politisk ideologi men som kun tar tak i hver sak med fokus på hvordan kan denne saken eller denne prosessen bidra til at han skal nå sitt eget personlige mål. Gleder meg til å sitte i sofa’n med Tom og se på disse drittsekkene ture fram på toppen av verden. Hvordan kommer det til å ende?

http://www.aftenposten.no/meninger/kommentarer/House-of-cards-Fenomenet-Claire-Underwood-7916446.html#xtor=EPR-31?elqTrackId=82719615c79242f3bbaf2355748c2827&elqaid=356&elqat=1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.