Silkekjole Katrin Uri

Rett før sommerferien var jeg på lagersalg hos Katrin Uri i Gabelsgate i Oslo. Det var så mange nydelige plagg å velge mellom der men jeg endte opp med å kjøpe to kjoler (en lang rosa og en silkekjole) og en silketopp med rosa “safari”mønster. Silkekjolen var det kun ett eksemplar av. Tror den egentlig kun var en prøvemodelle som var laget for å passe til en fotomodell. Kom greit inn i kjolen, men lengden derimot passet ikke for en kortvokst kropp som min. Jeg har derfor i dag lagt opp kjolen slik at jeg ikke skal snuble i den når jeg er ute og koser meg med et glass chabli og har finkjolen på 🙂

Det å jobbe med slik florlett materiale er ikke lett. Heldigvis fikk jeg hjelp av min syvenninne Helle til å nåle opp mens jeg sto modell. Da var det bare jobben med å sy. Tok litt tid men ble bra. Nå passer kjolen og jeg avventer nå bare en passende anledning til å ha den på.

2014-08-15 16.10.21 2014-08-15 16.11.482014-08-15 18.32.33

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.