Jackie kjole / sommerkjole

I sommer var jeg innom Stoff&Stil en tur og på restebordet der fant jeg 1,5m med et helt fantastisk morsomt og fargerikt blomsterstoff. Tok stoffbiten samt fôrstoff i handlekurven, betalte og dro hjem til saks, knappenåler og symaskin 🙂 Hjemme fant jeg fram et mønster jeg har sydd etter før ved flere anledninger, og det med stort hell. En av kjolene er i et limegrønt linstoff. Det er en skikkelig sommerkjole – kan kun brukes når jeg er solbrun. Den andre er sydd i et Amy Butler stoff i fargene brunt og turkis. Skikkelig stilig stoff som gir et utrolig kult uttrykk i kjoleform.

Her er en artikkel som jeg har funnet på nettet vedr Jackie Kennedy og hennes kjoler. Fra MinMote.no : Jackie Kennedy – kvinnen som ble hele verdens stilikon I artikkelen har de samlet mange flotte bilder av Jackie Kennedy og hennes flotte kjoler og antrekk. Jeg liker spesielt godt den grønne med hvite blomster på som hun har på seg da hun posterte utenfor Taj Mahal

2014-08-14 16.01.05     2014-08-12 16.18.22-1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.