Tre kopper te

I sommer har jeg lest en bok om en mann med et stort hjerte og stor vilje til å hjelpe dem som ingenting har. Boken Tre kopper te handler om Greg Mortenson som mislykkes i å nå K2, bæreren som redder livet hans, landsbyen som tar i mot han og steller for han mens han er syk og svak, Greg som avgir et løfte da han er frisk nok til å reise hjem og hvordan han returnerer og gjennomfører sitt løfte om å bygge skoler i Afganistan og Pakistan.

Greg Mortenson er i mine øyne en helt enestående mann. Jeg blir rørt av å lese om hva én mann (med noen gode hjelpere) kan utrette. Jeg er takknemmelig for at han har gitt så mange barn og spesielt jenter mulighet for å gå på skole. Han er en hverdagshelt og et forbilde.

http://threecupsoftea.com

Tre kopper te_undervisning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.